XIOAMI MI REDMI

Mi | Xiaomi | smartphone | Celulare | Aksesore | Dyqan Taxi

 • Mi 1s Smart Band | Health & Fitness | Smart Watch

  Model: XMSH03HM
  Sensor: 3 axis sensor
  Bateria: 45mAh
  Smart Watch :  Android 4.4 , IOS7.0
  Waterproof: IP67
  Bluetooth: BLE 4.0
  Mi Smart Band per iPhone4s-iPhone 6+

  1,790 L2,500 L
 • Mi Camera Sigure Dyqan Taxi

  Mi Camera Home Security – Kamera Sigurie XIAOMI

  – Mund te perdoret si nje kamera e fshehte.
  – Kamera kryen edhe funksionin e nje kamere vezhgimi per zyra dhe shtepi ku ju gjithmone do te jeni ne dijeni per situaten e shtepise suaj .
  – Fale kesaj pajisje ju nuk do te humbisni asnje cast te gezimeve familjare, festave te ndryshme edhe nese nuk jeni aty.
  – Ka permasa te vogla dhe shume e thjeshte ne perdorim.
  – Mikrofon te integruar.
  – Mund ta vendosni kudo
  – Pamje profesionale
  – Mundeson pamje te qarte, madje edhe nese jeni afer kameres.

  6,490 L
 • Mi Smart Band Smart watch dyqan Taxi Online

  Mi Smart Band | Health & Fitness | Smart Watch

  Model: XMSH02HM
  Bateria: 45mAh
  Smart Watch :  Android 4.4 , IOS7.0
  Waterproof: IP67
  Bluetooth: BLE 4.0
  Mi Smart Band per iPhone4s-iPhone 6+
  Pesha : 5.5 g

  1,500 L
 • Wireless Camera Kamera Sigurie Dyqan Taxi

  Wireless Camera | Mi Camera HD

  – Mund te perdoret si nje kamera e fshehte.
  – Kamera kryen edhe funksionin e nje kamere vezhgimi per zyra dhe shtepi ku ju gjithmone do te jeni ne dijeni per situaten e shtepise suaj .
  – Fale kesaj pajisje ju nuk do te humbisni asnje cast te gezimeve familjare, festave te ndryshme edhe nese nuk jeni aty.
  – Ka permasa te vogla dhe shume e thjeshte ne perdorim.
  – Mikrofon te integruar.
  – Mund ta vendosni kudo
  – Kend Shikimi 130°
  – Pamje profesionale
  – Mundeson pamje te qarte, madje edhe nese jeni afer kameres.

  7,400 L

Main Menu