• iliada libra ne shitje ne dyqan taxi

    Iliada – Homer

    Nje ngjarje me heronje te historise greke dhe nje histori me motive epiko-lirike.

    Iliada ka ne qender te subjektit te saj, konfliktin legjendar dhe merine e heroit grek, Akilit.

    E gjithe historia dhe ngjarja zhvillohet ne vitin e fundit te Luftes se Trojes.

Main Menu