Dyqan taxi Adresa Kontakt Tirane Shqiperi kontaktoni bli online informacionpagesa Bli online ne dyqan taxi Dyqan online ne Shqiperi per blerje online produkte cilesore

Menyrat e pageses

Bli Online | Pagesa ne Dyqan Taxi

Paguaj kesh ne dorezim te porosise 

Pasi te keni kryer porosine operatoret tane do ju kontaktojne dhe direkt do te nisin
porosine drejt adreses suaj
Brenda 48 oresh posta do ju telefonoje per t’ju dorezuar porosine tuaj
Pagesa i behet postierit ne dore

Blerja online perfundoi me sukses
Per blerje me Paypal ju lutemi te kontaktoni me

PAGESE ME KARTE KREDITI [BKT]

Ju mund te paguani me karte krediti apo debiti te cfaredolloj banke.
Pagesa juaj do te ndermjetesohet nepermjet BKT BANK.
Bleresi do te paguaj vetem shumen e prezantuar ne web dhe asnje tarife tjeter. Te gjitha kostot ekstra do te mbulohen nga DYQANTAXI.
Rimbursimi do te kryhet perseri ne te njejten menyre ne karten tuaj.

Te dhenat tuaja

Te dhenat tuaja do te ruhen ne faqen tone vetem per te plotesuar porosine
Porosia juaj ka te shkruar siper vetem te dhenat tuaja dhe asnje te dhene mbi
permbajtjen e pakos.

Vetem ju mund ta hapni pakon dhe te shihni permbajtjen e saj

Privatesia juaj eshte shume e rendesishme per ne !
Qofte produkte te thjeshta apo specifike Dyqan Taxi ruan anonimitetin e porosise suaj

Bli online ne Dyqan Taxi 

Kthim produkti

Nese produkti ka problem kontaktoni direkt me operatoret tane ne tel 0682141111

Main Menu