• odisea libra onlin ne dyqan taxi

    Odiseja – Homer

    Odisea tregon historine e heroit grek dhe mbretit te Itakes.

    Ngjarjet zhvillohen kryesisht ne Greqine Perendimore .

    Pas renies se Trojes, Odiseja detyrohet te endet per 10 vjet deri ne momentin, kur do te kthehet ne shtepi te gruaja e tij Penelopa, ne Itake.

    1,000 L

Main Menu