• DJI Osmo Mobile 3

  DJI OSMO MOBILE 3 Combo

  • Dizajn I lehte dhe praktik.
  • Mund te transportohet kudo.
  • Kapni foto dhe video me cilesi maksimale.
  16,200 L
 • DJI OSMO MOBILE 4

  • Material cilesor e rezistent.
  • Ideal per video dhe fotografi.
  • I lehte ne perdorim.
  • Dizajn kompakt dhe unik
  19,600 L
 • DJI RONIN-S Essential Kit

  Procesor i përparuar 32-bit ARM
  DJI specializoi motorët gimbal me kodues
  Tre cilësime profili, përfshirë parametrat SmoothTrack dhe levë

  61,900 L
 • DJI RONIN-SC

  • Dizajn praktik dhe I lehte ne perdorim.
  • Mbeshtet funksionet: Panorama, timelapse, motionlapse.
  • I ben ballë një ngarkese 2.0 kg.
  44,900 L
 • DJI GOGGLES Racing Edition

  • Material cilesor dhe rezistent.
  • Dizejnuar ne ngjyre te zeze mat.
  • Projektuar per gara.
  • Material cilesor dhe rezistent.
  74,400 L
 • kamer osmo pocket online dyqan taxi

  DJI kamera Osmo Pocket

  Model unik.

  Në madhësi xhepi dhe jashtëzakonisht praktik

  Ju lejon te kapni video dhe fotografi unike.

  44,900 L
 • DJI RONIN-SC Pro Combo

  Numri i boshteve: 3-boshte (lartësia, rrotullimi, zhurma)

  Diapazoni i rrotullimit: Yaw (Pan): 360 °; Shkalla (Pjerrësia): 280 ° (-95 deri 185 °); Rrotullimi: 315 ° (-202.5 deri 112.5 °)

  Shpejtësia e ndjekjes: Pan: 180 ° / s; Pjerrësia: 180 ° / s; Rrotulloni: 180 ° / s

  Kapaciteti i ngarkesës: 2.2 kg

  1 x USB Type-C (Fuqia) Hyrja; 1 x CAN (Kontrolli) Input

  Frekuenca wireless: Video: 2.4 GHz (2.4 – 2.483)

  Protokolli Wireless: Bluetooth 5.0

  57,000 L

Main Menu