• 7 zakonet e njerezve te sukseshem blerje online ne dyqan taxi

    7 zakonet e njerezve te suksesshem – Stephen R. Covey

    Nje liber leksionesh te fuqishme qe do te ndryshojne peceptimin tuaj per menyren se si mund te beheni te sukseshem.

    Libri eshte i thelle dhe voluminoz qe do te ushqeje mendjen tuaj.

    Ky cikel leksionesh zberthen karakterin kompleks te njeriut deri ne brendesine e tij me te thelle.

    1,400 L

Main Menu