Llastik Qetesues per Gjurin | Pain Relieving

900 L

Ka stok

Ky llastik gjuri siguron qe gjunjte tuaj te qendroje ne pozicionin ideal dhe shperndan presionin ne te gjithe ligamentet duke ulur rrezikun e funksionit te gabuar. Zvogelon stresin ne nyjen e gjurit gjate stervitjes intesive, gjithashtu zvogelon dhimbjet akute dhe kronike te gjurit nga artriti, tendosjet dhe lodhja.

PAIN RELIEVING KNEE STABILIZER

Llastik qetesues per gjurin | Knee Stabilizer

Llastik per gjurin te cilen mund ta perdorni per vrapim, fitness apo aktivitete te ndryshme sportive. Ndjehuni rehat dhe pse ku llastik gjuri do te jete gjate gjithe kohes ne gjurin tuaj. Shiritat e tij i japin mbeshtetje ligamenteve te mesem dhe anesore qe ndihmojne ne stabilizimin e gjurit tuaj.

Rripat e tjere rreshqasin, material i bute jo elastik dhe behen teper te bezidsshme gjate kohes qe ju i mbartni sa shpesh ju pengojne dhe ecjen. Sistemi Unik me llastik ne kater kahe krijon nje mbeshtetje super te rehatshme ne te gjitha kendet e gjurit tuaj.

Llastik qetesues per gjurin | Knee Stabilizer

llastik qetesues per gjurin

Ky llastik gjuri siguron qe gjunjte tuaj te qendroje ne pozicionin ideal dhe shperndan presionin ne te gjithe ligamentet duke ulur rrezikun e funksionit te gabuar. Zvogelon stresin ne nyjen e gjurit gjate stervitjes intesive, gjithashtu zvogelon dhimbjet akute dhe kronike te gjurit nga artriti, tendosjet dhe lodhja.


 

Detaje Produkti

Pesha 0.1 kg
Lloji

Llastik per gjurin

Be the first to review “Llastik Qetesues per Gjurin | Pain Relieving”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

llastik qetesues per gjurin

Llastik Qetesues per Gjurin | Pain Relieving