• llastik qetesues per gjurin

    Llastik Qetesues per Gjurin | Pain Relieving

    Ky llastik gjuri siguron qe gjunjte tuaj te qendroje ne pozicionin ideal dhe shperndan presionin ne te gjithe ligamentet duke ulur rrezikun e funksionit te gabuar. Zvogelon stresin ne nyjen e gjurit gjate stervitjes intesive, gjithashtu zvogelon dhimbjet akute dhe kronike te gjurit nga artriti, tendosjet dhe lodhja.

Main Menu