Renia e Flokeve te meshkujt | Parandalimi Anti Hair Loss

790 L

Ka stok

Derdhja e serumit 1-2 ml në pëllëmbë, e aplikuar në mënyrë të barabartë në kokën e flokëve dhe masazhuar butësisht për të nxitur thithjen parandalon nga renia e flokeve. Aplikojeni 1-2 herë në ditë. Mbrojtje e shumëfishtë.
RRITNI qarkullimin e gjakut, vajrat e kokës pengojnë rritjen e baktereve, për të mbajtur një kokë të shëndetshme.

RENIA E FLOKEVE | ANTI HAIR LOSS

Renia e Flokeve te Meshkujt & Parandalimi | Anti Hair Loss JoJo

Plotësoni ushqimin dhe lagështinë e flokeve tuaj. Forconi ushqimin e rrënjëve të flokëve ne te njejten menyre përshpejtoni rritjen e flokëve duke parandaluar në mënyrë efektive tullacin. Ky Vaj i mrekullueshem i cili ju ndihmon gjithashtu dhe ne shërimin në lëkurën se kokës dhe i ofron asaj mbrojtje.

Ndihmon në parandalimin e humbjes së flokëve pasi promovon rigjenerimine tyre dhe i ben ata te jene me te shendetshem. Nxit vëllimin dhe shkëlqimin duke shndërruar dhe përtërirë flokët e thatë të thatë dhe të imët në flokë të butë me shkëlqim të butë, plot vëllim dhe gjallëri. E shkëlqyeshme për burrat dhe gratë e të gjitha llojeve të flokëve. Perdorimi i saj do ju beje te ndiheni me kofident me veten tuaj.

Renia e Flokeve te meshkujt dhe Parandalimi | Anti Hair Loss JoJo

renia e flokeve parandalimi anti hair loss

KARAKTERISTIKA

1.Plotësoni ushqimin dhe lagështinë, forconi ushqimin e rrënjëve të flokëve. Përshpejtoni rritjen e flokëve, parandaloni në mënyrë efektive tullacin dhe shërimin në lëkurën e kokës dhe sigurojeni asaj mbrojtje.
2.Ndihmon në parandalimin e humbjes së flokëve pasi promovon rritjen e flokëve & rigjenerimin e flokëve.
3.Rrit vëllimin dhe shkëlqimin duke shndërruar dhe përtërirë flokët e thatë të imët dhe të butë  me shkëlqim  plot vëllim dhe gjallëri.
4.E shkëlqyeshme për burrat dhe gratë e të gjitha llojeve të flokëve.

Udhëzimet për përdorim:
Derdhja e serumit 1-2 ml në pëllëmbë, e aplikuar në mënyrë të barabartë në kokën e flokëve dhe masazhuar butësisht për të nxitur thithjen parandalon nga renia e flokeve. Aplikojeni 1-2 herë në ditë. Mbrojtje e shumëfishtë.
RRITNI qarkullimin e gjakut, vajrat e kokës pengojnë rritjen e baktereve, për të mbajtur një kokë të shëndetshme.


Blerja online me Vetbesim vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Detaje Produkti

Pesha0.2 kg
Lloji

Vajra

Be the first to review “Renia e Flokeve te meshkujt | Parandalimi Anti Hair Loss”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Renia e Flokeve te meshkujt | Parandalimi Anti Hair Loss