• Renia e Flokeve te meshkujt | Parandalimi Anti Hair Loss

    Derdhja e serumit 1-2 ml në pëllëmbë, e aplikuar në mënyrë të barabartë në kokën e flokëve dhe masazhuar butësisht për të nxitur thithjen parandalon nga renia e flokeve. Aplikojeni 1-2 herë në ditë. Mbrojtje e shumëfishtë.
    RRITNI qarkullimin e gjakut, vajrat e kokës pengojnë rritjen e baktereve, për të mbajtur një kokë të shëndetshme.

Main Menu