Makine qethje 2 ne 1 DSP 90057 | Bli Online

2,490 L

Ka stok

  • Vjen me dy funksione kryesore ne nje te vetme
  • Siguron prerje profesionale te flokeve dhe stilimin e mjekres
  • Vepron shume shpejt dhe pastrohet lehtesisht
  • Mund ta merrni kudo me vete
  • Mund te shihni lehtesisht treguesin e baterise

MAKINE QETHJE DSP 90057

Makine qethje DSP 90057 vjen per ju me dy funksione kryesore ne nje pajisje te vetme. Kjo makine mundeson prerjen profesionale per floket si dhe ben te mundur heqjen e mjekres. Makina ka nje shpejtesi te konsiderueshme qe premton qe ju te mbaroni pune ne shume pak minuta. Ajo ne pjesen e siperme ka nje ekran tregues per nivelin e baterise ku ju mund te shihni here pas here se sa kohe keni per ta perdorur. Makina e qethjes eshte shume praktike dhe nuk krijon asnje veshtiresi ne perdorimin e saj.

PER NJE PRERJE PROFESIONALE TE FLOKEVE TEK MESHKUJT

  • Vjen me dy funksione kryesore ne nje te vetme
  • Siguron prerje profesionale te flokeve dhe stilimin e mjekres
  • Vepron shume shpejt dhe pastrohet lehtesisht
  • Mund ta merrni kudo me vete
  • Mund te shihni lehtesisht treguesin e baterise

BLI MIRE | BLI LIRE | DYQAN TAXI

Detaje Produkti

Pesha 0.3 g/kg
Lloji

Makina rroje

Ngjyra

Be the first to review “Makine qethje 2 ne 1 DSP 90057 | Bli Online”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

makine rroje per stilimin e flokeve apo mjekres se meshkujve ne shitje online ne dyqan taxi

Makine qethje 2 ne 1 DSP 90057 | Bli Online