• Shtrydhese Agrumesh – Leng Portokalli

  Kurseni kohe .
  Automatike.
  E lehte ne perdorim.
  Shtrydhni fruta dhe agrume pa qene nevoja ti prisni ato .
  Pastrohet lehte .

  2,900 L3,900 L
 • Shtrydehse Frutash Sonifer Dyqan Taxi Blender Frutat dhe Perimet Shtrydhese Agrumesh

  Shtrydhese Frutash Sonifer – Grirese – Blender

  Kurseni kohe .
  Automatike.
  E lehte ne perdorim.
  Shtrydhni fruta dhe agrume pa qene nevoja ti prisni ato .
  Pastrohet lehte .

  6,800 L
 • shtrydhese frutash dhe agrumesh portokalli shege

  Shtrydhese Frutash Agrumesh Portokalli e Shege

  Manuali i Cilësisë Profesionale Citrus Juicer – bërë prej gize.
  Merrni sa më shumë lëngun e mundshëm nga portokallet, limonët, limonët, grejpfrutët etj.
  Doreza ergonomike e gomës ju jep një kontroll të shkëlqyeshëm për trajtimin e lëngut.
  Baza e rëndë me këmbë gome e ruan këtë shtrydhës frutash të fortë.
  Pjesët e ndashme bëjnë që larja e saj te jete mjaft e lehte dhe asapk e lodhshme.

  6,490 L
 • Shtrydhese Manuale Frutash Fuego dyqan Taxi

  Shtrydhese Manuale Agrumesh | Fuego

  Shtrydhese Manuale agrumesh dhe shege
  Shtrydhni agrumet dhe perfitoni lengun e tyre per nje jete te shendetshme
  Dimri do jete me i ngrohte me shtrydhesen e shegeve dhe agrumeve
  Perdoret manualisht
  Doreze ergonomike per perdorim te lehte
  Shume e thjeshte ne pastrim. Keshillohet te pastrohet manualisht dhe jo ne lavastovilje, pasi pjeset e brendeshme jane alumin
  Material cilesore dhe rezistent
  Permasat e produktit jane 50 x 25 x 19 cm

  11,500 L
 • Shtrydhese Shege Agrumesh dhe Frutash Manuale

  01
  • Shtrydhese Manuale agrumesh dhe shege.
  • Shtrydhni agrumet dhe perfitoni lengun e tyre per nje jete te shendetshme.
  • Doreze ergonomike per perdorim te lehte..
  • Shume e thjeshte ne pastrim.
  • Keshillohet te pastrohet manualisht dhe jo ne lavastovilje, pasi pjeset e brendeshme jane alumin.
  5,490 L6,990 L

Main Menu