• Best Cordless Water Flosser Plus | Pajisje Waterfloss

  01

  1. JT-100E Waterpik Classik Jet Tip: per pastrim klasik dentar.
  2. OD-100E Waterpik Orthodonic Tip: per pastrim te braketave ortodentike.
  3. PS-100E Waterpik Plaque Seeker Tip: per pastrim te impianteve, urave, kurorave, fasetave.
  4. TC-100E Waterpik Water Flosser Tongue Cleaner Tip: per pastrim te gjuhes.

  11,500 L13,500 L
 • Dhembet | Power Floss | Si te kujdesemi per to

  -Ujitës i fuqishëm oral i cili drejtpërdrejt synon zona të paarritshme për higjenën e përmirësuar të gojës.
  -Floss Power është efektiv në heqjen e mbeturinave të mbetjeve te ndryshme, veçanërisht nga, urat, kurorat, implantet etj.
  -Një alternativë e lehtë për t’u përdorur dhe që nuk kërkon bateri.
  -Mund të përdoret ose me ujë ose me shpëlarje goje për frymë më të freskët.
  -Ky ujitës me gojë është një pajisje e mbajtur me peshë të lehtë dhe është e përsosur për udhëtime.
  -E konstruktuar me cilësi të lartë, plastike pa BPA, dhe e aprovuar nga FDA si e sigurt për përdorim oral.

  1,190 L
 • Waterpik Ultra Water Flosser | Waterfloss per dhembet

  • Per pastrim klasik dentar.
  • Pastrim te braketave ortodentike.
  • Pastrim te impianteve, urave, kurorave, fasetave.
  • Pastrim te gjuhes.
  • Pastrim te xhepave periodental.
  • Pastrim si furce dhembesh.
  13,500 L15,500 L

Main Menu