Waterpik Ultra Water Flosser | Waterfloss per dhembet

13,500 L15,500 L (-13%)

Ka stok

 • Per pastrim klasik dentar.
 • Pastrim te braketave ortodentike.
 • Pastrim te impianteve, urave, kurorave, fasetave.
 • Pastrim te gjuhes.
 • Pastrim te xhepave periodental.
 • Pastrim si furce dhembesh.
KODI: utltra-water-flosser KATEGORIA: Etiketime: ,

WATERPIK FAMILY ULTRA WATER FLOSSER

WATERPIK Family Ultra Water Flosser nje pajisje waterfloss per dhembet ne shitje ne Dyqan Taxi Albania, Reviews and How it works.

Waterpik Wp-100 Water flosser Dyqan Taxi Shqiperi

Me ne fund ekziston nje alternative me e lehte dhe me efektive se perdorimi i fillit dentar. Eshte ideal per ata individe te cilet nuk ju pelqen perdorimi i fllit dentar dhe gjejne veshtiresi ne perdorimin e tij. Si dhe per kedo me mbajtese, implante, kurora, ura etj. 

Eshte nje pajisje Ultra Water Flosser (per pastrim te hapesirave midis dhembeve me presion uji) e cila vendoset mbi tavoline dhe ne doreze eshte e pajisur me nje buton per komandimin e fluksit te ujit. Nen kapak ka dhe nje vend per vendosjen e 6 aplikatoreve te ndryshem te renditur me poshte ne varesi te lokacionit dhe destinacionit oral ku do te perdoren.

WATERPIK FAMILY WP-100 NE SHQIPERI

1. JT-100E Waterpik Classik Jet Tip: per pastrim klasik dentar.
2. OD-100E Waterpik Orthodonic Tip: per pastrim te braketave ortodentike.
3. PS-100E Waterpik Plaque Seeker Tip: per pastrim te impianteve, urave, kurorave, fasetave.
4. TC-100E Waterpik Water Flosser Tongue Cleaner Tip: per pastrim te gjuhes.
5. PP-100E Waterpik Pik Pocket: per pastrim te xhepave periodental.
6. TB-100E Water pik Water Flosser Toothbrush Tip: per pastrim si furce dhembesh.

ultra water flosser pajisje floss waterpik albania

Ultra Waterpik WP-100 | Ultra Water Flosser in Albania.

Ultra Water Flosser, pajisje waterfloss per dhembet ne shitje ne Dyqan Taxi. Albania.

Water pik ultra eshte marka numer nje e rekomanduar e flosser-it te ujit midis profesionisteve dentare.
Ky model vjen me 6 aplikatore dhe permban 10 programe te presionit te ujit dhe ka nje buton. Eshte i thjeshte dhe efektiv ne perdorim. I aprovuar nga shoqata Stomatologjike Amerikane (ADA). Waterpik Albania.

SHIKO DHE VERSIONIN PORTABEL KETU | cordless water flosser

How water Flosser Works | Oral Irrigator | Effective way to floss | Waterpik Aquarius

Improving gum health and remove plaque from treated areas 99.9 of plaque

Eleminon deri ne 99.9% te pllakes nga zonat e trajtuara dhe eshte deri ne 50% me efektiv ne permiresimin e e shendetit te mishrave te dhembeve ne krahasim me fillin interdental tradicional. Easy and more effective 

Ferkimi i ujit per rreth nje minute ne dite ne menyre te pershtatshme pressure settings dhe te rehatshme largon mbeturinat ushqimore, dhe masazhon butesisht mishrat e dhembeve per te permiresuar shendetin e pergjithshem oral.

Set me 6 furca frosser | Dyqan Taxi Ultra Waterpik Shqiperi

waterpik ultra family dyqan taxi

Seti pastrues Waterpik perbehet nga 6 koka specifike lid tip storage per pastrim delikat:

 1. Jane dy tipe te njejta per pastrim gjeneral te gojes dhe dhembeve, me fuqi presioni me 10 nivele.
 2. Furce per pastrime orthodonte.
 3. Furce per pastrimin e kurorave, implanteve dhe korrigjimeve te tjera dentare.
 4. Furce per pastrim te xhepave peridontal.
 5. Furce klasike per larje dhembesh normale dhe rutine, por me avantazhin e pajisjes flosser me sperkatje uji dhe nivele presioni water pressure.

 

Waterpik tek femijet, ”Brush, brush your teeth” :

Kids friendly- Pajisja e pranuar dhe e rekomandueshme per shperlarje me presion per dhembet e femijeve.

Per nje goje super te paster, dhe nje higjene speciale, mund te mos ja ndani femijeve tuaj, pas cdo larje normale traditional floss, femijeve mund ti kaloni dhe nje pastrim me ujin me presion te waterpik cordless.

Waterpik Ultra eshte  cilesuar per perdorim familjar, secili prej nesh mund te perdori furcen qe i nevojitet per nevojat qe mund te kete per oral health personale. Sigurisht qe secila prej furcave eshte individuale, por mund ti ndani sipas perdorimit te secilit, pasi jane shume te thjeshta ne perdorim per ti hequr dhe per ti vendosur sipas rastit.

Clinically proven fakte te testuara:

waterpik dyqan taxi plaque removaldyqan taxi ultra waterpik flosser per implanteflosser per implante waterpik dyqan taxi

 

 1. E provuar dhe testuar, pastron removes up to  99.9 % te pllakave te krijuara ne siperfaqen dhe xhepat mes dhembeve.
 2. Dyfish efikase ne ruajtjen e shendetit te mishrave te dhembeve, sidomos perreth implanteve string floss.
 3. Pastrim i imet dhe tre fish pasterti nga nje pastrim i zakonshem perreth telave dhe urave.
Pastrim special me paste dhembesh per duhanpiresit:

Nese jeni perdorues i rregullt i duhanit, dhe dhembet tuaj pervecse ne rastet normale, kane patur dhe nderhyrje dentare, te tipit tela, implante, apo mbushje dhe riparime te zakonshme.

WATERPIK | features 10 pressure settings a contemporary design

Do tju duhet akoma me shume nje larje speciale, pastat e posacme bejne nje pune te shkelqyer per shendetin e gojes dhe bardhesine e dhembeve.

Shendeti oral per duhanpiresit eshte me i komplikuar se sa per ata qe nuk e konsumojne duhan.

Pajisja Waterpik jep mundesine e nje larje universale, dhe nje buzeqeshje te shnderritshme!


WaterPik Family dhe Hand Flosser ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online!

Detaje Produkti

Lloji

Pastrues dhembesh

Be the first to review “Waterpik Ultra Water Flosser | Waterfloss per dhembet”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

ultra water frosser ne shitje ne dyqna taxi pajisje waterfloss per dhembet

Waterpik Ultra Water Flosser | Waterfloss per dhembet

13,500 L15,500 L (-13%)

Shto ne Shporte