Vaj Jojoba per fytyren dhe trupin | Produkte bimore

790 L

Ka stok

Benefitet nga perdorimi i tij:
-Qeteson dhe largon aknet.
-Pastron Make-up, mund te perdoret para gjumit nese lekura eshte e yndyrshme dhe mund te perdoret ne mengjes nese lekura eshte e thate.
KODI: i-20123208 Kategori: , ,

VAJ JOJOBA PER FYTYREN DHE PER TRUPIN

Vaj Jojoba per fytyren dhe per trupin, Vajra per fytyren dhe floket.

Lekura ka nevoje per sasine e saj te yndyres, vajit dhe vitaminave ne menyre qe te vetembrohet nga ambjenti i jashtem.

Vaji Jojoba deperton thelle ne lekure me thelle se kremrat, duke percuar të gjitha vetite e mira qe permban ne thellesi te lekures. Karakteristikat e tij gjejne perdorim dhe ne kozmetike, zbusin dhe mbrojne qelizat e epidermes. Ushqyes per lekuren e thate dhe pastron lekuren e yndyrshme.

VAJ JOJOBA PER FYTYRE | MBROJTJE NATYRALE

  • Vaji Jojoba mbron nga dehidratim dhe vonon humbjen e ujit të qelizave të lëkurës.
  • Ushqyes, depërton thellë në lëkurë pa lënë në sipërfaqe yndyrën.
  • Vaji Jojoba është njohur historikisht për efektin qetësues dhe shërues.
  • Është mbrojtës, zbutës dhe qetësues, ai është i përshtatshëm për lëkurat e ndjeshme.
  • Efekti rigjenerues dhe anti-rrudhë që ka vaji jojoba bën të mundur mbajtjen e fleksibilitetit dhe elasticitetit të lëkurës
  • I përshtatshëm për foshnjet, fëmijët e vegjël dhe të rriturit.

Për një lëkurë më të butë përdorni vajin Jojoba.

PËRDORIMI

• Mund te aplikohet si krem dite si dhe per te gjitha llojet e lekurës
• Në fakt Efekti anti-rrudhe dhe rigjenerues i vajit jojoba mundëson kujdes te shkelqyer për pjesen poshtë syve dhe për kujdesin e fytyrës tuaj
• Ideal për masazh
• Përdoret në përkujdesjen pas depilimit

JOJOBA OIL | PRODUKTE PER FYTYREN

Vaji i Jojobës i vetmi vaj i barasvlefshëm me Sebumin. Një nga vajrat më të preferuar nga të gjithë.

Vaji i Jojobës është i vetmi vaj, i cili ka të njëjtat veti me sebumin. Ky i fundit është një sekrecion vajor, që prodhohet në disa kanale të vogla, që lidhin gjëndrat yndyrore të cilat ndodhen poshtë lëkurës me sipërfaqen e saj dhe mundëson mbajtjen e hidratuar të lëkurës dhe mbrojtjen e saj nga sulmet e faktorëve të jashtëm si: dielli, era, substancat kimike që gjenden në ajër, bakteriet etj.

Më e mira nga vaji JOJOBA

Gjithashtu vaji i Jojobës është shumë i pasur me vitaminën E, B kompleks, minerale dhe për më tepër është i pasur me shumë antioksidantë natyralë që ndihmojnë për të parandaluar radikalet e lira dhe mplakjen e lëkurës. Një karakteristikë tjetër e këtij vaji është përbërja kimike e tij duke e krahasuar me vajrat e tjerë si: (Argani, Avokado etj).

VAJI JOJOBA PER FYTYREN | VAJ JOJOBA PER FLOKET

Disa nga dobitë e vajit të Jojobës janë:Vaj jojoba oil per floket dhe fytyren dyqan taxi

  • Balancon yndyrën e tepërt në lëkurë.
  • Ndihmon kundër bakterieve dhe infeksioneve në lëkurë.
  • Parandalon rrudhat.
  • Hidraton lëkurën duke e lënë të butë si mëndafshi.
  • Trajton aknet dhe puçrrat në lëkurë.
  • Trajton ekzemën dhe psoriazën.
  • Përdoret si zbutës natyral për duart dhe këmbët.
  • Parandalon zbokthin.
  • Balancon yndyrën te flokët.
  • Ndal rënien e flokëve, etj.

Eshte nje vaj per trupin shume efikas. Vaj per fytyren Jojoba.

Te ne vajin e gjeni në formatin 30 ml.

Benefitet nga perdorimi i tij:
Mund të qetesojë dhe largojë aknet.

-Pastron Make-up, mund te perdoret para gjumit nese lekura eshte e yndyrshme dhe mund te perdoret ne mengjes nese lekura eshte e thate si një pastrues efektiv.


Vaj jojoba per floket Dyqan Taxi 

Detaje Produkti

Pesha 0.1 kg
Lloji

Vajra

Be the first to review “Vaj Jojoba per fytyren dhe trupin | Produkte bimore”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

vaj jojoba

Vaj Jojoba per fytyren dhe trupin | Produkte bimore

WhatsApp chat