Ngrohese me Korent Elektra | Ekonomike

2,890 L

Ka stok

Ngrohese elektrike Aerotherm PTC Elektra ENAP-06
Element Qeramik
2 nivele nxehtesie
Doreze plastike mbajtese
Mund te mbuloje nje siperfaqe prej 15 m²
Fuqia eshte 700 deri ne 1500 W sipas gradimit
Tensioni 220-240 V
Dimensionet e pajisjes 21 x 18 x 30 cm

NGROHESE ME KORENT ELEKTRA

Ngrohese me Korent Ekonomike Elektra ENAP-06

Kur është shumë e ftohtë jashtë, ndizni ngrohësin  për rehati dhe ngrohtësi shtesë. Eshtë një ngrohës dhomë me kornizë metalike i cili peshon pothuajse 3 kg. Termostati i tij e mban dhomën të ngrohtë dhe rregullon dhe mban temperaturën e dëshiruar. 

Ngrohësi Elektra përmban një element ngrohjeje qeramike PTC i cili siguron ngrohje më të shpejtë, më të sigurt dhe me efikasitet të energjisë. Për më tepër, funksioni i saj i lëvizjes ndihmon në dhënien e ngrohjes me shumë drejtime. Për arsye sigurie, është bërë në atë mënyrë që nëse ngrohësi i tifozit PTC bie aksidentalisht, atëherë ai fiket automatikisht.

Ngrohësi  parandalon hyrjen e pluhurit në produkt dhe mund të pastrohet herë pas here. Gjithashtu siguron mbrojtje nga mbinxehja pasi fiket automatikisht nëse ngrohësi është mbinxehur. Trupi i saj metalik i forte mbetet i freskët gjatë funksionimit, për të shmangur çdo aksident me te.

Ngrohese me Korent Ekonomike | Elektra

Karakteristika 

Ngrohësi i ventilatorit Elektra vjen me 2 vendosje të nxehtësisë në mënyrë që përdoruesi të mund të zgjedhë opsione të ndryshme në varësi të gjendjes klimatike.
Element ngrohje qeramike i cili siguron ngrohje më të shpejtë, më të sigurt dhe me energji për të shijuar ngrohtësinë e rehatshme.
Funksioni i lëvizjes ndihmon në dhënien e ngrohjes me shumë drejtime.
Fiket automatikisht nëse bie.
Siguria ofrohet përmes mbrojtjes mbi nxehtësinë e cila çaktivizon funksionimin e produktit automatikisht nëse  përmbajnë nxehtësi mbi normalen.

Ngrohese elektrike Aerotherm PTC Elektra ENAP-06
Element Qeramik
2 nivele nxehtesie
Doreze plastike mbajtese
Mund te mbuloje nje siperfaqe prej 15 m²
Fuqia eshte 700 deri ne 1500 W sipas gradimit
Tensioni 220-240 V
Dimensionet e pajisjes 21 x 18 x 30 cm


Blerje online ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare online

Detaje Produkti

Pesha 0.3 kg
Lloji

Ngrohese

Be the first to review “Ngrohese me Korent Elektra | Ekonomike”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

ngrohese elektrike me korent ekonomike elektra

Ngrohese me Korent Elektra | Ekonomike