• ngrohese elektrike me korent ekonomike elektra

  Ngrohese me Korent Elektra | Ekonomike

  Ngrohese elektrike Aerotherm PTC Elektra ENAP-06
  Element Qeramik
  2 nivele nxehtesie
  Doreze plastike mbajtese
  Mund te mbuloje nje siperfaqe prej 15 m²
  Fuqia eshte 700 deri ne 1500 W sipas gradimit
  Tensioni 220-240 V
  Dimensionet e pajisjes 21 x 18 x 30 cm

  2,890 L
 • Sobe me Gaz Elektra | Albania Gas | Bli Online

  -Ngrohese per ajer te nxehte ne kohe te shkurter
  -Ky ngrohës nuk është projektuar për t’u përdorur në banjë
  -Elementët e ngrohjes qeramike sigurojnë ngrohje më të shpejtë
  dhe më efikase sesa ngrohësit tradicionale.
  -Mbrojtje nga mbi nxehja
  -3 nivele te ngrohjes
  -Zhurmë e ulët

  9,490 L10,490 L

Main Menu