Mavic 2 Part 2 | Intelligent Flight Battery

21,000 L

Ka stok

 • Për Mavic 2 Pro dhe Mavic 2 Zoom.
 • Kapaciteti 3850mAh / 59.29Wh.
 • Siguron deri në 31 minuta kohe fluturimi.
 • Bateri LiPo me katër qeliza, me kapacitet të lartë.
 • Sistemi i integruar i menaxhimit të baterisë.
 • Mbrojtje të shumta inteligjente të baterisë.
KODI: 6958265174971 Kategori: ,

MAVIC 2 PART 2 INTELLIGENT FLIGHT BATTERY

Zëvendësoni bateritë e mbaruara dhe zvenedesojini me baterinë Inteligjente të Fluturimit për Mavic 2 Pro / Zoom nga DJI. Kjo bateri ka një kapacitet 3850mAh dhe 59.29Wh që jep energji të mjaftueshme për deri në 31 minuta kohë fluturimi.

I integruar në bateri është Sistemi Inteligjent i Menaxhimit të Baterive të DJI. Ky sistem është krijuar për të monitoruar statusin e baterisë.

Specifikat:
 • Për Mavic 2 Pro dhe Mavic 2 Zoom.
 • Kapaciteti 3850mAh / 59.29Wh.
 • Siguron deri në 31 minuta kohe fluturimi.
 • Bateri LiPo me katër qeliza, me kapacitet të lartë.
 • Sistemi i integruar i menaxhimit të baterisë.
 • Mbrojtje të shumta inteligjente të baterisë.

  Porosit ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online!

Detaje Produkti

Pesha 0.2 g/kg
Be the first to review “Mavic 2 Part 2 | Intelligent Flight Battery”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

Mavic 2 Part 2 | Intelligent Flight Battery