• Vegla pune multifunksionale profesionale mekanike tac tool

    Tac Tool Vegla Multifunksionale Pune Profesionale

    -Madhësi e vogël për ruajtje të lehtë por me peshë (376 gram) për të krijuar forcë të mjaftueshme.
    -Dizajni i çelikut është shumë i qëndrueshëm dhe i dizajnuar të zgjasë.
    -Nuk ka nevojë të transportosh një kuti të rëndë mjetesh në shtëpi, 18 pajisje ne 1 te vetme.

    1,700 L

Main Menu