• Tenxhere Gatimi set 10 cope Dyqan Taxi Kuzhina shqiptare Gatuaj bukur

  Tenxhere Gatimi Set me 5 cope | Kuzhina Shqiptare

  -Përdorimi i shumë qëllimeve për shtëpi, kuzhinë ose restorante.
  -Punon shkëlqyeshëm në sobe me gaz ose elektrike.
  -Rezistente ndaj gërvishtjeve.
  -Rekomandohet larja me ujë të ngrohtë me detergjent enesh mos përdorni materiale gërryese.

  9,490 L
 • set me tenxhere gatimi kuzhina ime

  Tenxhere Gatimi Set me 6 Cope | Kuzhina Ime

  Mund të përdoren në të gjithë sobat, edhe sobat me induksion.
  Falë karakteristikave qe disponojne, ngrohen shumë shpejt në induksion edhe në temperature të ulët.
  Kurseni deri në 20% energji.
  Mundësi për të gatuar në temperature mesatare, por me rezultate maksimale.
  Mund te lahen në pjatalarëse.
  Nuk ngjisin.

  8,490 L
 • multicooker montecasa premium pro bli online dyqan taxi

  Tenxhere Multicooker Montecasa Pro Premium ne shitje

  01
  • Zevendeson shume pajisje kuzhine madje dhe vete soben.
  • Ka programe me ate te te cilave mund te gatuani me thjeshte duke shtypur vetem nje buton.
  • Kapacitet 6 litra
  •  Per te pergatitur ushqim per te gjithe familjen.
  • Eshte shume e shpejte
  8,990 L

Main Menu