• Krem Kermilli Snail White Mukus Dyqan Taxi kermilli per lekuren

  Krem Kermilli Bio per fytyren dhe lekuren | Snail White

  • Krem kermilli per fytyren dhe lekuren
  • Redukton shfaqjen e parakohshme te rrudhave (zvogelon shenjat e plakjes).
  • Minimizon njollat e erreta ne fytyre dhe normalizon pigmentimin e melanines.
  • Zvogelon ashpersinë e fytyres tuaj (zbut lekuren dhe permireson aparencen).
  • Mbron lekuren nga rrezet direkte të diellit.
  1,200 L
 • Maske per fytyren dyqan taxi face mask online mukus kermilli

  Maske per fytyren me mukus kermilli | Snail White

  Redukton shfaqjen e parakohshme te rrudhave (zvogelon shenjat e plakjes).
  Minimizon njollat e erreta ne fytyre dhe normalizon pigmentimin e melanines.
  Zvogelon ashpersinë e fytyres tuaj (zbut lekuren dhe permireson aparencen).

Main Menu