• Back Brace Posture Support Corrector per femra YC

  Back Support Brace YC per Femra | Bli Online

  Rripi i krahut eshte i gjere dhe me i trashe se te tjeret, kurse rripat ne kete mbeshtetese shpine terhiqen per tu pershtatur me trupin tuaj, ju nuk do ndjeni dhimbje te krahet apo prerje, eshte teper e rehatshme per tu veshur. Kjo mbeshtetese shpine perbehet nga material elastik  qe ju mundeson nje shtrengim te lehte qe pason me nje qendrim te drejte te shpines .

   

  1,800 L
 • shpina e njeriut Korigjues Shpine - Dyqan Taxi

  Shpina e njeriut – Korigjues i Shpines | Dhimbjet e Shpines

  Rripi i krahut eshte i gjere dhe me i trashe se te tjeret, kurse rripat ne kete mbeshtetese shpine terhiqen per tu pershtatur me trupin tuaj, ju nuk do ndjeni dhimbje te krahet apo prerje, eshte teper e rehatshme per tu veshur. Kjo mbeshtetese shpine perbehet nga material elastik  qe ju mundeson nje shtrengim te lehte qe pason me nje qendrim te drejte te shpines .

   

Main Menu