• llastik qetesues per gjurin dhimbjet e gjurit copper fit

  Llastik qetesues per Dhimbjet | Copper Fit

  Llastik qetesues per dhimbjet e gjurit është dizajnuar në mënyrë anatomike për t’iu përgjigjur të gjitha llojeve të trupit dhe përfshin shirita të rregullueshëm për mbështetje dhe rehati të shtuar.

  1,500 L
 • llastik qetesues per shpinen dhe nervin shiatik backnetix

  Llastik qetesues per Shpinen dhe Nervin Shiatik

  1.Relakson dhe qetëson qafën, shpatullat dhe shpinën.
  2.Redukton tensionin dhe muskujt e lënduar falë nxehtësisë qetësuese dhe relaksuese.
  3.Plotësisht i rregullueshëm sipas mases suaj.
  4.Ju ofron lirinë ta vishni atë pothuajse kudo!

Main Menu