• zorre uji multifunksionale green garden per ujitje per kopshtin per larje makine

  Zorre Uji Multifunksionale – Green Garden

  Perdorimi

  E Lehte per t’u mbajtur dhe per ta levizur.
  Perbere nga materiale te reja te qendrueshme.
  Me petezim gome dhe rezistente.
  E shkelqyeshme per larje.

  Specifikat | Zorre Green Garden.

  Grup i ujitjes ne ngjyre te gjelber.
  Aplikohet: Ne hapesira te gjelberta publike, kopshtari, prodhime bujqesore etj.
  Gjatesia: 10m

  1,990 L
 • Zorre uji 15m per ballkon kopshtin

  Zorre Uji Multifunksionale Durable Hose 15 metra

  Perdorimi

  E Lehte per t’u mbajtur dhe per ta levizur.
  Perbere nga materiale te reja te qendrueshme.
  Me petezim gome dhe rezistente.
  E shkelqyeshme per larje.

  Specifikat | Zorre Green Garden.

  Grup i ujitjes ne ngjyre te gjelber.
  Aplikohet: Ne hapesira te gjelberta publike, kopshtari, prodhime bujqesore etj.
  Gjatesia: 15m

  2,490 L

Main Menu