• Dhembet | Power Floss | Si te kujdesemi per to

  -Ujitës i fuqishëm oral i cili drejtpërdrejt synon zona të paarritshme për higjenën e përmirësuar të gojës.
  -Floss Power është efektiv në heqjen e mbeturinave të mbetjeve te ndryshme, veçanërisht nga, urat, kurorat, implantet etj.
  -Një alternativë e lehtë për t’u përdorur dhe që nuk kërkon bateri.
  -Mund të përdoret ose me ujë ose me shpëlarje goje për frymë më të freskët.
  -Ky ujitës me gojë është një pajisje e mbajtur me peshë të lehtë dhe është e përsosur për udhëtime.
  -E konstruktuar me cilësi të lartë, plastike pa BPA, dhe e aprovuar nga FDA si e sigurt për përdorim oral.

  1,190 L
 • si te zbardhim dhembet active per dhembe te bardhe bright

  Zbardhues dhembesh | Active Bright | Coconut Powder

  Të shëndetshëm dhe të sigurt
  Nenexhik
  Heq njollat ​​e forta
  Perfekte për mishrat e ndjeshëm

  1,390 L

Main Menu