Aparat Degjimi | Aparature Degjimi | Shendeti | Dyqan Taxi

 • Aparat Degjimi per Vesh aparate degjimi ne shitje

  Aparat Degjimi per Vesh | Degjimi Aktiv

  Karakteristika

  -Aparat Degjimi per vesh ndihmon për të forcuar tingullin deri në 30 here, me zhurmë minimale në sfond.
  -Paraqet një bateri të integruar e cila është e përshtatshme për rimbushje.
  -Bateria e zëvendësuar plotësisht mund të zgjasë 8 deri ne 10 orë nën përdorim të vazhdueshëm.

  2,290 L
 • Aparate Degjimi Per Vesh AXON K-80 | Blerje online

  Nje buton per te ndryshuar volumin sipas deshires.

  E thjeshte per tu perdorur.
  E padukshme kur e vendosni ne vesh.
  Eshte shume e vogel dhe e lehte
  Uleni volumin ne fund para se ta vendosni.
  Ngrini volumin deri sa te ndiheni ne rregull

  1,990 L2,490 L

Main Menu