• fast charger cable type c ldnio

  Fast Charger Cable Type C LDNIO | Fishe Type C

  Karakteristika
  Gjatesia 1 meter.
  Material PVc me cilesi te larte.
  Dizajn i sheshte.
  Siguron rryme maksimale te ngarkreses deri ne 2.4A.
  Transmetim i te dhenave ne menyre te sigur te sigurte dhe me shpejtesi te larte.
  Ngjyre blu.
 • paisje palestre top ushtrimes pajisje ne shitje

  Paisje Palestre | Top Ushtrimesh + Pompe Ajri | Ne shitje

  Shumë topa stërvitjeje të bëra nga PVC kanë një erë të fortë dhe fyese, por ky top nuk ka erë kur del nga kutia. Topi është bërë nga një material i trashë, i guximshëm. Pompa është e lehtë për t’u përdorur, duke lejuar që topi të fryhet shpejt dhe pa ju lodhur dhe harxhuar kohe.

  1,450 L

Main Menu