Sinkbase plus | Mbajtese per tualetin me 3 pjese | Bli Online

1,900 L

Ka stok

  • Mbajtesja eshte e perbere nga 3 pjese
  • Perbehet prej materilit cilesor plastikes
  • Grumbullon produktet e pastrimit ne nje vend te vetem
  • Ju ofron lehtesi perdorimi dhe rregull ne tualetin tuaj
  • Kombinohet nga ngjyra e bardhe me te gjelbert

 

MBAJTESJA PER TUALETIN | SINKBASE PLUS | DYQAN TAXI

Mbajtesja per tualetin Sinkbase plus ne 3 pjese eshte e perbere nga nje pompe ne te cilen vendosni produktin tuaj lares dhe e merrni ate duke shtypur kutine plastike. Mbajtesja eshte e perbere dhe nga nje kuti tjeter ne te cilin ju mund te vendosni furcat e cdo lloj pastrimi qe deshironi dhe nje shishe qe fuksionon njejte si kutia e sapunit por qe e mbushni sa here qe te deshironi me lares. Kjo mbajtese ndihmon qe ju t’i ruani produktet e pastrimit ne nje vend te vetem duke mbajtur rregull ne tualetin, por edhe per lehtesi perdorimi nga ana juaj. Ajo perbehet prej materialit teper cilesor te plastikes qe eshte ABS, duke e bere ate ,nje produkt te paster edhe pa substanca te cilat mund te ndikojne ne acarimin e siperfaqes se lekures. Materiali i plastikes ndihmon qe ju t’i beni nje pastrim sa me te shpeshte edhe te thjeshte mbajteses. Ajo eshte ne ngjyren e bardhe kombinuar me ate te gjelbert, i cili pershtatet me cdo arredim te tualetit tuaj.

MBAJTESE NE 3 PJESE PER TUALETIN TUAJ 

 

  • Mbajtesja eshte e perbere nga 3 pjese           Mbajtese-per-tauletin-Sinkbase
  • Perbehet prej materilit cilesor plastikes
  • Grumbullon produktet e pastrimit ne nje vend te vetem
  • Ju ofron lehtesi perdorimi dhe rregull ne tualetin tuaj
  • Kombinohet nga ngjyra e bardhe me te gjelbert

Bli online Dyqani Taxi dhe paguaj ne dorezim.

Detaje Produkti

Lloji

Mbajtese

Ngjyra

,

Dergo vleresimin tend

Vleresime

Nuk ka vleresime

Mbajtese-per-tauletin-Sinkbase

Sinkbase plus | Mbajtese per tualetin me 3 pjese | Bli Online

WhatsApp chat