Pllake prerese per ne kuzhine druri+B42

1,290 L

Ka stok

  • Perbehen nga dru natyral
  • Mbron thikat nga demtimet
  • Ka jetegjatesi
  • Pastrimi sygjerohet mos te behet me ilac enesh

Bli online ne Dyqan Taxi dhe paguaj ne dorezim.

KODI: L-01916 Kategori: , ,

Pllaka prerese prej druri per kuzhinen tuaj.

Pllaka prerese me densitet te larte

Keto pllaka jane te perbera prej drurit te Acacias. Acacia eshte nje dru natyral, i cili ka nje densitet qe do ta mbronte thiken tuaj nga cdo lloj tjeter pllakeje. Druri i Acacias mund te perballoje goditjet e renda, copetimin edhe njomjen duke mos pasur aspak shenja te carjes. Pllakat mund te perdoren edhe si tabaka ose pjata per te vendosur buke, djathe etj. Pllakat fale perberjes nga druri acacias kane jete-gjatesi shume te madhe. Pastrimi i ketyre pllakave nuk duhet te behet me ilac enesh pasi mund te demtoje natyralitetin qe pllakat mbartin ne vete.

  • Perbehen nga dru natyral
  • Mbron thikat nga demtimet
  • Ka jetegjatesi
  • Pastrimi sygjerohet mos te behet me ilac enesh

Bli online ne Dyqan Taxi dhe paguaj ne dorezim.

Detaje Produkti

Lloji

pllake prerese

Dergo vleresimin tend

Vleresime

Nuk ka vleresime

Pllake prerese per ne kuzhine druri+B42

WhatsApp chat