Pllake elektrike per kuzhinen Sonifer Hot Plate

6,490 L

Ka stok

  • Material prej qeramike te cilesise se larte dhe celiku
  • Doreza e saj eshte rezistente ndaj nxehtesise
  • Nxehet shume shpejt
  • Miqesore me mjedisin duke mos krijuar tym apo djegie
  • Pastrohet shume lehte dhe praktike

 

 

Pllake elektrike per kuzhinen | Sonifer

Pllake Elektrike Sonifer-Electric Hot Plate

Pllaka eletrike nga marka Sonifer eshte e perbere nga materiali i qeramikes se cilesise se larte. Ndersa pjesa anesore e pllakes eshte e perbere prej celiku se bashku me dorezen e cila ju ndihmon ta perdorni me lehte pllaken elektrike duke e levizur ne vendin qe deshironi ta vendosni dhe sa here ju deshironi per ta bere. Ne momentin qe ju do ta ndizni per ta perdorur do te shihni se pllaka do te marre ngjyre te kuqe dhe do te leshoje menjehere nxehtesi ku kete te fundit ju e kontrolloni sipas deshires suaj. Kjo pllake eshte e pershtatshme per te gjitha enet e kuzhines me fund te sheshte te cilat jane rezistente ndaj temperaturave te larta. Ju do te vini re se kur ta perdoni pllaka do te jete shume miqesore ndaj mjedisit pa krijuar tym , djegie apo duke leshuar ne ajer minoksid karboni.

Electric Hot Plate | Bli Online | Dyqan Taxi

  • Material prej qeramike te cilesise se larte dhe celikuKuzhina | Pajisje kuzhine | Tenxhere Multicooker| Page 7 of 7 ...
  • Doreza e saj eshte rezistente ndaj nxehtesise
  • Nxehet shume shpejt
  • Miqesore me mjedisin duke mos krijuar tym apo djegie
  • Pastrohet shume lehte dhe praktike

Bli online ne Dyqan Taxi me cmimin me te mire

 

 

Detaje Produkti

Lloji

pllake elektrike

Ngjyra

Dergo vleresimin tend

Vleresime

Nuk ka vleresime

Pllake elektrike per kuzhinen Sonifer Hot Plate

WhatsApp chat