Pajisje pastrimi per Furcat e MakeUp | Clean & Dry Brushes

2,190 L

Ka stok

Pastrim ne 3 hapa te thjeshte
Duhen 3 hapa të lehte për ta pastruar plotësisht furçën tuaj dhe ta shnderrojne ate nje nje furce të pastër dhe të thatë. Bashkëngjitni furçën me rrotullues, derdhni ujë në tasin e pajisjes & rrotulloni pastruesin & tharësin derisa furca juaj te jete pastruar.

CLEAN AND DRY BRUSHES

Clean and Dry Brushes | Pajisje Pastrimi per furcat nga MakeUp

Eshtë plotësisht e pastër dhe than të gjitha furçat e ndotura nga makeup brenda disa sekondave.
Kjo pajisje i mban furçat tuaja të pastra duke eleminuar bakteret e dëmshme, qelizat e vdekura të lëkurës dhe mbetjet e përbërjes që ngjiten në to.

Furcat e MakeUP mbajne bakterie nga me te ndryshme dhe pakuptuar shkaktojne irritime, skuqje dhe ne probleme serioze ne lekuren e fytyres nese nuk tregohet kujdes gjate pastrimit te tyre. Nje studim i fundit ka deklauar se furcat e makeup permbajne po aq bakterie sa furcat e tualetit. Kjo eshte dicka qe nuk duhet t’i ndodh me askujt. Lekura e fytyres eshte  shume e ndjeshme ndaj faktoreve te jashtem dhe nje pakujdesi e jona e demton lehtesisht ate.

Clean and Dry Brushes | Pajisje pastrimi per furcat nga makeup

pajisje pastrimi per furcat nga makeup clean and dry brushes

Furcat thahen brenda disa sekondave.
Nje tjeter aset i mrekullueshem i kesaj pajisje per pastrim makeup. Tharja e shpejt zvogelon mundesine e formimit te lageshtise midis fijeve te furcave.

Pastrim ne 3 hapa te thjeshte
Duhen 3 hapa të lehte për ta pastruar plotësisht furçën tuaj dhe ta shnderrojne ate nje nje furce të pastër dhe të thatë. Bashkëngjitni furçën me rrotullues, derdhni ujë në tasin e pajisjes dhe rrotulloni pastruesin dhe tharësin derisa furca juaj te jete pastruar totalisht.

Largoni nuancën e syve ose ngjyrat e tjera duke e rrotulluar pastruesin e furçave ne 360 gradë, duke e bërë më të shpejtë pastrimin dhe tharjen e furçave tuaja si asnjehere me pare.


Blerje me Vetbesim Online ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Detaje Produkti

Pesha 0.3 g/kg
Lloji

Pajisje Pastrimi

Be the first to review “Pajisje pastrimi per Furcat e MakeUp | Clean & Dry Brushes”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

pajisje pastrimi per furcat nga makeup clean and dry makeup brushes

Pajisje pastrimi per Furcat e MakeUp | Clean & Dry Brushes