• pajisje pastrimi per furcat nga makeup clean and dry makeup brushes

    Pajisje pastrimi per Furcat e MakeUp | Clean & Dry Brushes

    Pastrim ne 3 hapa te thjeshte
    Duhen 3 hapa të lehte për ta pastruar plotësisht furçën tuaj dhe ta shnderrojne ate nje nje furce të pastër dhe të thatë. Bashkëngjitni furçën me rrotullues, derdhni ujë në tasin e pajisjes & rrotulloni pastruesin & tharësin derisa furca juaj te jete pastruar.

    2,190 L

Main Menu