• 20 minute dental white per dhembe te bardhe zbardhja e dhembeve ne kushte shtepie

  20 Minute Dental White | Dhembe te Bardhe

  -Teknologji profesionale. Zbardhja e dhembeve ne kushte shtepie.
  -Zbardhje 360 ​​gradë
  -Teknologji ultra e ndritshme për rezultate më të shpejta dhe më të gjata
  -Nuk ka dhimbje nga trajtimi i zbardhjes së dhëmbëve.

  1,190 L

Main Menu