• Masazh Fytyre ne Shtepi | Pajisje Masazhi Manuale

  Karakteristika

  -Perdoreni rregullisht cdo dite per te pasur nje lekure te lemuar.
  -Largimin e rrudhave tashme e keni me te lehte me kete pajsije masazhi.
  -Zvogelon nivelin e stresit.
  -Masazhojeni ne fytyre per te ndihmuar qarkullimin e gjakut ne fytyre, nje lekure te holle dhe te bute.

  1,290 L

Main Menu