• Kuti Organizuese per Frigoriferin | Storage Box

    E pershtatshme per te ruajtur ose nxjerre gjera te vogla qe jane me shume ne perdorim nga ju. Eshte ideal per te organizuar frigoiferin tuaj jo vetem nga ana estetike por dhe per t’iu lehtesuar juve pune. Dizajn fleksibel dhe rreshqites i cili kursen hapesiren per ju.

Main Menu