• Bluetooth Receiver HIFI Dyqan Taxi

  Bluetooth Receiver HIFI | Audio Receiver

  Bluetooth 4.1 Receiver
  Mund te lidhet me : celulare / tableta me sistem Android,IOS dhe te gjitha pajisjet e tjera audio.
  Distanca e transmetimit : >20M
  Bateria: 300MA
  Koha e perdorimit: 8-10 ore
  Koha e karikimit: 3 ore

  3,900 L

Main Menu