• Spray per Ringjyrosje te objekteve te vjetra

  Karakteristika

  -Alternativa e shkëlqyeshme per te pikturuar
  -Kurseni kohë dhe lodhjen tuaj.
  -Depërton ne brendesi dhe risjell ngjyrat plot skelqim
  -Mbron nga faktoret e jashtem dhe shume kohe pas perdorimit.
  -Nuk ka rremuje per t’u pastruar.

Main Menu