• sokany steam iron hekur vertikal me avuj

    Hekur me Avull Vertikal | Sokany Steam Iron

    Projektuar me nje sistem perfekt i cili nuk pikon dhe parandalon demtimin e hekurit. Tani ju mund ta perdorini dhe ne higjenizimin e divaneve dhe dyshekeve tuaj. Dizajni ergonometrik e ben te pershtatshem per perdorim te perditshem.

    3,490 L

Main Menu