• shtrydhese frutash dhe agrumesh portokalli shege

  Shtrydhese Frutash Agrumesh Portokalli e Shege

  Manuali i Cilësisë Profesionale Citrus Juicer – bërë prej gize.
  Merrni sa më shumë lëngun e mundshëm nga portokallet, limonët, limonët, grejpfrutët etj.
  Doreza ergonomike e gomës ju jep një kontroll të shkëlqyeshëm për trajtimin e lëngut.
  Baza e rëndë me këmbë gome e ruan këtë shtrydhës frutash të fortë.
  Pjesët e ndashme bëjnë që larja e saj te jete mjaft e lehte dhe asapk e lodhshme.

  6,490 L

Main Menu