• paste dhembesh per duhanpiresit shendeti dhe duhani

    Paste Dhembesh per Duhanpiresit | Shendeti dhe Duhani

    1.Profesionalizmi ne perberjen e saj zbërthen dhe heq mbetjet e katranit dhe nikotinës nga dhembet tuaj.
    2.Shtoni aromat e ftohta të nenexhikut të krijuara posaçërisht për duhanpirësit, ne menyre qe te ulni shpejt erën e tymit oral dhe për ta bërë frymën të freskët dhe të natyrshme.

Main Menu