• shampo me e mire per floke te demtuar me vaj argani maska per floket me zbokth

    Shampo per Floke te Demtuar me Vaj Argani

    • Dr Davey përmban 100% vaj premium organik dhe natyral te bimes se Arganit.
    • Garantohet për të zbutur dhe trajtuar flokët e thatë dhe të dëmtuar.
    • Parandalon zbokthin dhe ndihmon në stimulimin e rritjes së flokëve.
    • Vaji i arganit është provuar se stimulon rritjen e flokëve.

Main Menu