• set lentesh per smartphone tablet dyqan taxi porosi online lents

    Set Lentesh per Smartphone dhe tablet

    Perdorimi :
    1. Vendosni unazen magjike ne pjesen e pasme te telefonit tuaj rreth shikuesit te kameres tuaj . Unazat jane ngjitese nga njera ane , magnetike nga ana tjeter . 
    2. Lidhni dhe vendosni nje lente ne unazen magjike
    3. Beni fotografi te shkelqyera 

Main Menu