• rubinet uji universal

  Rubinet Uji Universal per Kuzhine | Splashproof Head

  Karakteristika

  Kursen Uje deri ne 50% dhe me teper.
  Shpelarje e bute dhe me sperkatje.
  Mund te rrotullohet 360° per pastrim te pershtatshem ne kende te ndryshme.
  E lehte per t’u cmonutuar dhe pastruar.
  Prodhuar nga materiale plastike ABS te cilesise se larte, gome silikoni dhe flete celiku inoks.

Main Menu