• brenga e shpirtit ne shitje online bli libra ne dyqan taxi

    Brenga e shpirtit – Nicholas Sparks

    Nicholas Sparks u lind ne Nebraska ne vitin 1965 dhe ka studiuar ne Universitetin Notre Dame.

    Prinderit e tij ishin Sparks Patrick, nje shkencetar, dhe Jill Marie.

    Ai ishte femija i mesem i tre femijeve, me nje vella me te madh Michael Earl Sparks “Micah” (1964) dhe nje moter me te vogel, Danielle “Dana” Sparks (1966-2000), e cila vdiq ne moshen 33 vjeçre.

    1,000 L

Main Menu