• kenga e fundit bli online ne dyqan taxi

    Kenga e fundit – Nicholas Sparks

    Veronika Miller, qe te gjithe e therrasin Roni, eshte shtatembedhjete vjeçe, jeton ne Nju Jork,
    frekuenton klubet me trendi te qytetit dhe eshte e bindur se eshte nje vajze e pavarur.
    1,000 L

Main Menu