• e varfer dhe e bukur online ne dyqan taxi

    E varfer dhe e bukur – Teodor Drajze

    Nje histori e prekshme jetesore e cila rrefen veshtiresite e kaluara nga nje vajze dhe nena e saj.

    Ne kerkim te nje rruge per te mbijetuar e vetmja dere qe i hapet eshte dera e hotelit me te mire ne qytet.

     

    1,000 L

Main Menu