• dhe malet oshtine ne shitje online ne dyqan taxi

    Dhe malet oshtine – Khaled Hosseini

    Autori Khaled Hosseini, vjen pas gjashte vitesh me nje liber te ri.

    Ai eshte autori numer 1 me i shitur ne New York.

    Nje liber qe pershkruan se si dashurojme, se si kujdesemi per njeri-tjetrin dhe se si zgjedhjet qe bejme ndikojne dhe reflektohen brez pas brezi.

    1,000 L

Main Menu