• reflektor elektra ngrohese elektrike me ajer

  Reflektor Elektra | Ngrohese elektrike me Ajer

  Reflektor Elektrik Elektra ENG-1501
  Ofron ngrohje per nje hapesire rreth 20-25 m²
  Ngrohes elektrik i cili ka 4 shufra kuartz
  Ka 3 nivele ngrohje, me lageshtues ambjenti dhe ventilator
  Fuqia 2400 W
  Tensioni 220-240 V, 50-60Hz
  Permasat 68 x 72 x 10 cm

  6,490 L

Main Menu