• Qirinj Aromatik Romantik | Luma Bright Candles

    Llamba të udhëhequra zgjasin 100,000 orë dhe përfshijnë 12 opsione ndriçuese të ngjyrave.
    -Vjen me një telekomandë me shumë funksione për të ndryshuar ngjyrën e qirinjve tuaj nga kudo
    -Qirinj Aromatik pa asnjë rrëmujë, derdhje apo pika dylli.

    1,490 L

Main Menu