• Jastek Udhetimi per Qafen dyqan Taxi

  Jastek udhetimi per qafen ne makine apo avion

  Jastek i krijuar per rehati dhe clodhje maksimale.
  •Merr formen e qafes dhe shpatullave ne menyre qe te reduktoje dhimbjen gjate udhetimeve.
  •Drejton koken dhe vertebren ne menyre natyrale.
  •Qendron i fresket .
  •Ndihmon me fjetjen ne qendrimin e duhur.

  2,500 L

Main Menu